Betongsaging og kjerneboring

Vi tilbyr både privatpersoner og bedrifter alt innen kjerneboring og betongsaging.
Tar på oss både små og store oppdrag. Vanlige oppdrag fra privatpersoner er kjerneboring av et ventilasjonshull og utskjæring av dører og vinduer i kjeller, mens bedrifter vil gjerne ha utført kjerneboring for alle hull til rørlegger, elektriker og ventilasjon og betongsaging av dører, vindu, heissjakter og trapper. 


Riving og meisling

Vi har lang erfaring innen rivingsarbeid, og kan utføre svært kompliserte oppdrag.
Utfører alt fra meisling av et kjellergulv til riving av bordkledning, vegger, tak og bygninger.
Vi utfører ikke sprengningsarbeid, men har samarbeidspartnere som vi gjerne tar med på befaring om det er behov for det. 


Bad

Vår mureravdeling har vokst kraftig de siste årene, og vi tar nå på oss oppussing/renovering av ca. 50-60 bad i året. Vi har en god dialog med kunden, og kommer med gjerne med gode råd og innspill om kunden ønsker det. Utfører badene med høy faglig utførelse, og kan tilby både bildedokumentasjon og skriftlig dokumentasjon om ønskelig.
Vår tilbakemelding fra kundene har vært strålende, og kan vise til mange gode referanser. 


Stein- og flisarbeid

Beleggningsstein er helt klart det de fleste ønsker å ha foran sine garasje- og inngangspartier, men vi får også en del forespørsel på å legge skifer. Utfører også en del flislegging av fasader, plattinger og trapper. 


Trearbeid

Utfører arbeid for innendørs og utendørs oppussing. Vi har masse oppdrag med å bygge plattinger og verandaer utendørs og innendørs så utfører for det meste utbytting av kjøkken, legging av nytt gulv og tak samt utbytting av vinduer og dører.